Η Έμα μοιράζεται την εμπειρία της μαζί μας…

Όλα ξεκίνησαν το 2017 όταν επισκέφτηκα το όμορφο Βελιγράδι για τις διακοπές μου. Εκεί μου κέντρισε το ενδιαφέρον μια νέα πρωτοποριακή μέθοδος χαλάρωσης, αδυνατίσματος και ευεξίας. Το όνομά της Μαδεροθεραπεία . Αφού τη δοκίμασα, έμεινα έκπληκτη από τα ευεργετικά οφέλη και τα άμεσα αποτελέσματα. Έτσι, αποφάσισα να διερευνήσω την επαγγελματική μου απασχόληση με τη μέθοδο αυτή, με σκοπό να προσφέρω κι εγώ με τη σειρά μου την ξεχωριστή αυτή εμπειρία.  Τόσο το ταξίδι της εκμάθησης όσο και της επαγγελματικής μου ενασχόλησης με τη Μαδεροθεραπεία έχει υπάρξει μαγικό.

Η απόφαση και η μετουσίωση του ονείρου να φέρω πρώτη τη μέθοδο αυτή στην Ελλάδα ήταν η αρχή της La Bella Signora

Με τη La Bella Signora η Ελλάδα γνώρισε για πρώτη φορά τη μαδεροθεραπεία και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό. Από τότε αναπτύξαμε και μεταλαμπαδεύσαμε την τέχνη μέσω σεμιναρίων με αποτέλεσμα σήμερα να έχουμε πάνω από 3.000 συνεργάτες σε όλη την επικράτεια της  Ελλάδας.

Ποια είναι η Έμα Στανοϊλοβιτς

Ονομάζομαι Έμα Στανοϊλοβιτς είμαι απο τη Σερβία  και  συγκεκριμένα  απ΄το Βελιγράδι. Είμαι παντρεμένη και έχω δυο παιδιά. Επειδή στο παρελθόν ο Αθλητισμός έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, έμαθα να προσέχω τη διατροφή μου, να αθλούμαι και να φροντίζω την εμφάνιση μου. Μ’ενδιέφερε πάντα να δοκιμάζω θεραπείες που θα βελτίωναν, θα ενίσχυαν την πολύ καλή φυσική κατάσταση , εμφάνιση και υγεία.

Ποιο είναι το όραμα της Labella Signora

όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος να γνωρίσει αυτήν την καταπληκτική μέθοδο κι όλες τις άλλες που φέρνουμε απ΄ το εξωτερικό.

Μ’ αυτήν την σκέψη αποφασίσαμε να ασχοληθούμε σοβαρά και επαγγελματικά με τη μέθοδο αλλά και να δημιουργήσουμε Σεμινάρια Εκμάθησης ώστε να την εξαπλώσουμε σ΄ όλη την Ελλάδα.

Call Now Button