VACUUMSLIM MAGIC BAG

Χαλάρωση του σώματος και του νού | Διέγερση του λεμφικού συστήματος

Επιτάχυνση του μεταβολισμού | Εξάλειψη στις τοξίνες

Εξάλειψη κυτταρίτιδας | Κάψιμο λίπους | Τόνωση κι ένταση

La Bella Signora

Μαγική σακούλα για τέλεια καλοκαιρινά αποτελέσματα!

Προσοχή στις απομιμήσεις Δεν είναι όλες οι σακούλες που προβάλλονται μαγικές! Για σίγουρα αποτελέσματα επιλέξτε La Bella Signora Maderotherapia

Vacuslim

Πρέπει να έχετε ακούσει για θεραπείες στις οποίες τα κρίσιμα σημεία στο σώμα είναι τυλιγμένα σε σακούλα για ταχύτερη απώλεια λίπους και κυτταρίτιδας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι περιμένετε μόνο τα καλύτερα από το La Bella Signora, έτσι αυτή τη φορά. Προσφέρουμε μια καινοτόμο μέθοδο που προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα!

Παρουσιάζοντας το τελευταίο προϊόν κατά της κυτταρίτιδας – Vacuslim . Πρόκειται για μια επαγγελματική θεραπεία για   την εξάλειψη του λίπους και της κυτταρίτιδας. Είναι απολύτως φυσικό, ασφαλές και χωρίς αντιδράσεις και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.

Τα εκατοστά εξαφανίζονται, το δέρμα σφίγγει, ο μεταβολισμός επιταχύνεται, το νερό απελευθερώνεται και το σώμα αποτοξινώνεται από τις επιβλαβείς ουσίες.

...

Το Vacuslim είναι η πιο πρόσφατη και αποτελεσματική θεραπεία για τοπική τήξη λίπους και σύσφιξη του δέρματος. Με το συνδυασμό των παρασκευασμάτων παρτίδων και μιας ειδικά σχεδιασμένης σακούλας κενού, είναι δυνατόν να χάσετε αρκετές ίντσες της περιφέρειας της μέσης, του μηρού, του άκρου ή του άνω βραχίονα κατά τη διάρκεια μίας μόνο θεραπείας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομη θεραπεία και στο στούντιο  La Bella Signora, το χρησιμοποιούμε και ως συμπλήρωμα για την επίτευξη καλύτερων και ταχύτερων αποτελεσμάτων σε άλλες αντικετυλιωτικές θεραπείες όπως:

Ακτινοβολίες (JetPeel, ReNew Lift), Λιπόλυση, Χειρουργείο, μασάζ κατά της κυτταρίτιδας.

Είναι πολύ σημαντικό να υποδείξετε πιθανά προβλήματα με το αίμα, τις κιρσές ή τα τριχοειδή αγγεία όταν εξετάζετε. Σε τέτοιες καταστάσεις, δεν εφαρμόζεται ζεστό πήκτωμα. Μετά τη θεραπεία υπάρχει ένα αίσθημα ανακούφισης και ελαφρότητας του σώματος.

La Bella Signora

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ-ΦΥΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ

Επιδράσεις του Vacuslim

Μία αξιοσημείωτη μείωση του όγκου του κατεργασμένου μέρους μετά την πρώτη θεραπεία.

Βελτιώστε την εμφάνιση και τον τόνο του δέρματος.

Εξάλειψη της περίσσειας του υγρού.

Αποσύνθεση αποθέσεων λίπους Λεμφική αποστράγγιση.

Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται με μια σειρά θεραπειών και ένα συνδυασμό Vacuslim με Μαδεροθεραπεία.

Διαδικασία επεξεργασίας και αποτελέσματα line1 line2

Αυτή η θεραπεία συνιστάται για όποιον θέλει σφιχτότερο και πιο όμορφο δέρμα, καθώς και για την εξάλειψη των λιπαρών καταλοίπων και κυτταρίτιδας. Είναι πολύ αποτελεσματικό στην επιτάχυνση της διαδικασίας απώλειας βάρους και στην εξάλειψη της περίσσειας νερού από το σώμα.

Θεραπεία

Η διαδικασία θεραπείας είναι απλή και μπορεί να επαναληφθεί ξανά και ξανά χωρίς τις παρενέργειες.

Είναι ανώδυνη, εντελώς φυσική, με χαλαρωτικό αποτέλεσμα. Η θεραπεία αρχίζει με εξέταση του δέρματος και του ιστού και μια μέτρηση.

Στη συνέχεια, οι επιθυμητές περιοχές καλύπτονται με ζεστό και κρύο πήκτωμα. Τοποθετούνται 48 σάκοι Vacuslim και δημιουργείται κενό. Μετά από μισή ώρα ξαπλωμένος, η σακούλα αφαιρείται και χρησιμοποιούμε Μαδεροθεραπεία.

Τα ειδικά λάδια της σειράς Vacuslim χρησιμοποιούνται σε αυτό το στάδιο της θεραπείας. Είναι πολύ σημαντικό να υποδείξετε πιθανά προβλήματα με το αίμα, τις κιρσές ή τα τριχοειδή αγγεία όταν εξετάζετε. Σε τέτοιες καταστάσεις, δεν εφαρμόζεται ζεστό πήκτωμα. Μετά τη θεραπεία υπάρχει ένα αίσθημα ανακούφισης και ελαφρότητας του σώματος.

Το μυστικό της αποτελεσματικότητας line1 line2

Αυτό που καθιστά το Vacuslim  σημαντικά διαφορετικό από παρόμοιες θεραπείες είναι τα φυσικά συστατικά και τα συστατικά που διεισδύουν και ενεργοποιούν τις διαδικασίες βαθιά μέσα στους ιστούς.  Αυτά είναι τα ενεργά συστατικά των προϊόντων Vacuslim  και τα αποτελέσματά τους στους ιστούς:

Η L-καρνιτίνη έχει ισχυρή επίδραση στη διαδικασία οξείδωσης λιπαρών οξέων. Στην πραγματικότητα, βοηθά τη μεταφορά λίπους στα μιτοχόνδρια, με αποτέλεσμα το λίπος να καίγεται στην ενέργεια.

Το RonaCare Rutinesulfate βοηθά στην περιφερειακή κυκλοφορία. Κάνει το δέρμα νεανικό και όμορφο. Βασικά επιτρέπει την παροχή ιστών με θρεπτικά συστατικά και εξαλείφει τις επιβλαβείς. Η καφεΐνη είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που διασπά το λίπος στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία.

Το Thermolate θερμαίνει τους ιστούς, το οποίο είναι πολύ σημαντικό στη διαδικασία τήξης λίπους και κυτταρίτιδας. Σάουνα αποτέλεσμα .Το εκχύλισμα άγριου κάστανου είναι πολύ αποτελεσματικό για να απαλλαγούμε από τα πριξίματα και να τα αποτρέψουμε.

Το εκχύλισμα περιέχει escin για την ανακούφιση των συμπτωμάτων κόπωσης και έντασης. Ivy Extract – Το Ivy είναι ένα από τα βασικά συστατικά ενός παρασκευάσματος κατά της κυτταρίτιδας. Το εκχύλισμα των αλγών παρέχει στο δέρμα ενυδάτωση

Το αιθερικό σύμπλεγμα (λεμόνι, κανέλα, πορτοκάλι, δεντρολίβανο), καθώς και το περγαμόντο, το μέντα και το λεβάντα, ανανεώνουν και χαλαρώνουν το δέρμα, συμβάλλοντας στην πιο όμορφη εμφάνιση του.

Κλείστε ραντεβού

Close Menu