Ανανεώνουμε την εμφάνιση μας … Αγαπάμε το σώμα μας … Επικοινωνούμε άμεσα με την επιχείρηση La Bella Signora !

Οι προτάσεις για αγορά στην επιχείρηση La Bella Signora συνεχίζουν να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες για το κοινό … Προστατεύοντας την ομορφιά μας και τα σχέδια μας για ένα λαμπερό και υγιές καλοκαίρι , τώρα ήρθε η ώρα να προμηθευτούμε ότι μας χρειάζεται για μια τέλεια εμφάνιση !

Ας ξεκινήσουμε τις αγορές μας …

Mini kit

Περιλαμβάνει 2 πλάστες  και ενα body oil  mango δώρο . Mόνο αυτούς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνοι σας στο σπίτι. Για διακοπές,για την παραλία,για το σπίτι,γενικά όποτε θέλετε και δεν μπορείτε να έρθετε σε εμάς ! Για μια μικρή συντήρηση μέχρι την απόλυτη Μαδεροθεραπεία στο χώρο μας!

ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ !!!

ICE MAGIC SCULPT ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

Γλυπτική με πάγο !  Η γλυπτική με πάγο έχει τεράστια οφέλη ! Διαλύει τα λιποκύτταρα-Σφίγγει το δερμα-Λειαίνει την επιδερμίδα-100% φυτικά συστατικά .


GOLD VACUUM SLIM

EΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!! ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΓΙΚΗ ΣΑΚΟΥΛΑ !!! ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ LA BELLA SIGNORA MAGIC BAGS ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΡΕΜΑ GOLD VACUUM SLIM ! Άμεση σύσφιξη – Απώλεια πόντων – Αντικυτταριτιδική θεραπεία

BABY GOLD SLIM 

ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ  ΜΕΣΑ BLUEBERRY ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ , ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΙΚΗ .

Εμείς φροντίζουμε με τις προτάσεις μας για το καλύτερο αποτέλεσμα …

Ακολουθείστε μας …