Μαδεροθεραπεια

Μειώνει / καταπολεμά την κατακράτηση νερού και απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα

Μειώνει το μέγεθος των γλουτών, μηρών, κοιλιάς, χεριών, μπράτσων

Αυξάνει τον μεταβολισμό - Καταστρέφει την κυτταρίτιδα

Φυσικό, μη επεμβατικό - Ενεργοποιεί το λεμφικό σύστημα

Τι είναι η μαδεροθεραπεία;

Η  ΜΑΔΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ  είναι  μια επαναστατική μέθοδος που προέρχεται απ΄την Κολομβία και βασίζεται στην χρήση ανατομικά σχεδιασμένων ξύλινων εργαλείων,που καθιστούν τη θεραπεία 100% φυσική-χωρίς αλλεργικές αντιδράσεις στο δέρμα.

Αυτή η θεραπεία είναι ιδανική για άτομα με τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα. Η μέθοδος χρησιμοποιεί την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος(δημιουργείται υπεραιμία κι ερυθρότητα)στις επίμαχες περιοχές, μέσα απ΄ την άσκηση πιεστικών κινήσεων.

Με την εφαρμογή πίεσης μέσω ειδικών ξύλινων εργαλείων στις προβληματικές περιοχές, ενεργοποιείται το λεμφικό σύστημα του σώματος. Κατ΄αυτόν τον τρόπο, απελευθερώνονται οι συσσωρευμένες τοξίνες κι ενεργοποιείται ο μεταβολισμός.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διασπάται το τοπικό λίπος, να διαλύεται η κυτταρίτιδα και το δέρμα να φαίνεται λείο αφού καταστρέφεται η όψη που μοιάζει σαν φλοιός πορτοκαλιού!

Πώς εφαρμόζουμε την τεχνική;

Η τεχνική αυτού του μασάζ περιλαμβάνει μια σειρά κινήσεων, που επαναλαμβάνονται χρησιμοποιώντας πάνω από δέκα διαφορετικά ξύλινα στοιχεία. Με την εφαρμογή αυτών των στοιχείων στους μύες, τις αποθέσεις λίπους και την κυτταρίτιδα-διεγείρουμε  το λεμφικό σύστημα του σώματος κι έτσι το απελευθερώνουμε από συσσωρευμένες  τοξίνες.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της τεχνικής;

Το πλεονέκτημα της χρήσης ειδικά σχεδιασμένων ξύλινων στοιχείων είναι να επιτρέπουν την έντονη πίεση στην ινώδη κυτταρίτιδα και να απομακρύνουν τις αποθέσεις λίπους μαζί με άλλες  τοξίνες.

Αυτή η απελευθέρωση από τις τοξίνες, διεγείρει τον μεταβολισμό για να κάψει το  λίπος. Επίσης, θύλακες ανθεκτικής κυτταρίτιδας σπάνε, το πρήξιμο του δέρματος μειώνεται και γίνεται χειρισμός της φλούδας του πορτοκαλιού,100% φυσικά,100% μη επεμβατικά και το πιο σημαντικό απ΄όλα είναι ότι 100% δεν υπάρχουν  αντενδείξεις.

Κλείστε ραντεβού

Call Now Button