Μαδεροθεραπεια

Μειώνει / καταπολεμά την κατακράτηση νερού και απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα

Μειώνει το μέγεθος των γλουτών, μηρών, κοιλιάς, χεριών, μπράτσων

Αυξάνει τον μεταβολισμό | Καταστρέφει την κυτταρίτιδα

Φυσικό, μη επεμβατικό | Ενεργοποιεί το λεμφικό σύστημα

Maderotherapy

Η  ΜΑΔΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ  είναι  μια επαναστατική μέθοδος που προέρχεται απ΄την Κολομβία και βασίζεται στην χρήση ανατομικά σχεδιασμένων ξύλινων εργαλείων,που καθιστούν τη θεραπεία 100% φυσική-χωρίς αλλεργικές αντιδράσεις στο δέρμα.

Αυτή η θεραπεία είναι ιδανική για άτομα με τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα.Η μέθοδος χρησιμοποιεί την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος(δημιουργείται υπεραιμία κι ερυθρότητα)στις επίμαχες περιοχές,μέσα απ΄την άσκηση πιεστικών κινήσεων.

Με την εφαρμογή πίεσης μέσω ειδικών ξύλινων εργαλείων στις προβληματικές περιοχές,ενεργοποιείται το λεμφικό σύστημα του σώματος.Κατ΄αυτόν τον τρόπο,απελευθερώνονται οι συσσωρευμένες τοξίνες κι ενεργοποιείται ο μεταβολισμός.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διασπάται το τοπικό λίπος,να διαλύεται η κυτταρίτιδα και το δέρμα να φαίνεται λείο αφού καταστρέφεται η όψη που μοιάζει σαν φλοιός πορτοκαλιού!

...

Το πλεονέκτημα της χρήσης ειδικά σχεδιασμένων ξύλινων στοιχείων είναι να επιτρέπουν την έντονη πίεση στην ινώδη κυτταρίτιδα και να απομακρύνουν τις αποθέσεις λίπους μαζί με άλλες  τοξίνες.

Η τεχνική αυτού του μασάζ περιλαμβάνει μια σειρά κινήσεων,που επαναλαμβάνονται χρησιμοποιώντας πάνω από δέκα διαφορετικά ξύλινα στοιχεία.Με την εφαρμογή αυτών των στοιχείων στους μυς,τις αποθέσεις λίπους και την κυτταρίτιδα-διεγείρουμε  το λεμφικό σύστημα του σώματος κι έτσι το απελευθερώνουμε από συσσωρευμένες  τοξίνες.

Αυτή η απελευθέρωση απ΄τις τοξίνες,διεγείρει τον μεταβολισμό για να κάψει το  λίπος.Επίσης,θύλακες ανθεκτικής κυτταρίτιδας σπάνε,το πρήξιμο του δέρματος μειώνεται και γίνεται χειρισμός της φλούδας του πορτοκαλιού,100% φυσικά,100% μη επεμβατικά και το πιο σημαντικό απ΄όλα είναι ότι 100% δεν υπάρχουν  αντενδείξεις.

La Bella Signora

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ-ΦΥΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ

Θεραπεία Ξύλου

Η Maderoterapia ή η Θεραπεία Ξύλου είναι μια ολιστική τεχνική μασάζ με ειδικά σχεδιασμένα ξύλινα στοιχεία (τροχαλίες) που διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη και σχήματα.

Κάθε ξύλινο στοιχείο έχει μια συγκεκριμένη χρήση για μια συγκεκριμένη περιοχή του σώματος.

Η Maderoterapia εξισορροπεί την ενέργεια και μειώνει το άγχος, αλλά η χρήση αυτής της θεραπείας έχει εξαπλωθεί και για αισθητικούς σκοπούς, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να στερεώσει και να περιβάλει το σώμα, να μειώσει τις ρυτίδες, καθώς και να εξαλείψει το τοπικό λίπος και να καταπολεμήσει την κυτταρίτιδα.  Η Θεραπεία Ξύλου μπορεί να εφαρμοστεί σε ολόκληρο το σώμα και για διαφορετικούς σκοπούς, αλλά οι πιο δημοφιλείς είναι αυτές για αισθητικούς σκοπούς.

Είναι 100% φυσική, μη επεμβατική μέθοδος, χωρίς αντενδείξεις. Η σωστή χρήση των   ανατομικά σχεδιασμένων ξύλινων εργαλείων με την εφαρμογή της κατάλληλης πίεσης εντείνει την διάσπαση της κυτταρίτιδας λίπους και ίνωσης, επομένως μπορεί να εξαλειφθεί φυσικά με άλλες τοξίνες. Με τη μείωση ή την λιποαναρρόφηση κυτταρίτιδας με λέιζερ ή υπερήχους εστιάζουμε μόνο στο πρόβλημα, χωρίς να εξαλείψουμε την αιτία του. Αν απλά αφαιρέσουμε το λίπος, δεν άλλαξαμε τίποτα στη λειτουργία του σώματός μας. Με τη Θεραπεία Ξύλου είναι διαφορετική. Η Maderoterapia διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και την αποστράγγιση των λεμφαδένων, επιταχύνει τον μεταβολισμό, επομένως τα αποτελέσματά της διαρκούν περισσότερο από τη θεραπεία.

Προσφέρει γρήγορα και ορατά αποτελέσματα

Η θεραπεία ξύλου δίνει γρήγορα και ορατά αποτελέσματα στη διαμόρφωση του σώματος, απώλεια ιντσών / cm και μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας, γεγονός που ενισχύει την εμπιστοσύνη και τον ενθουσιασμό των πελατών σας.

Η Μαδεροθεραπεία γίνεται όλο και πιο δημοφιλής σε όλο τον κόσμο και θα αντικαταστήσει εντελώς την παραδοσιακή χειρουργική θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας.

Το ξύλινο θεραπευτικό μασάζ απονεμήθηκε ως το καλύτερο νέο φυσικό αντι κυτταρίτιδα θεραπεία το 2018. Σύμφωνα με τις μελέτες τους η θεραπεία ξύλου είναι περίπου 8 φορές πιο αποτελεσματική από το Manual Anti Cellulite μασάζ

  Ο στόχος της Maderoterapia είναι να εξαλείψει το λίπος που συσσωρεύεται σε διάφορα μέρη του σώματος, όπως οι γοφοί, οι μηροί και η κοιλιά. Αυτός ο τύπος μασάζ ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία στην περιοχή που υποβλήθηκε σε θεραπεία και εξαλείφει την κατακράτηση νερού.

Χρησιμοποιείται επίσης για τη διαμόρφωση και σταθεροποίηση των γλουτών. Η πρακτική έχει δείξει ότι η θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας είναι πολύ πιο αποτελεσματική από το παραδοσιακό μασάζ κατά της κυτταρίτιδας. 

     Η Θεραπεία Ξύλου εντείνει την καταστροφή του λίπους και της ινώδους κυτταρίτιδας,

έτσι ώστε να μπορεί να εξαλειφθεί φυσικά με άλλες τοξίνες.

Αυτή η τεχνική χρησιμοποιεί επαναλαμβανόμενες κινήσεις χρησιμοποιώντας διαφορετικά ξύλινα όργανα για να χειριστεί στοχευμένες περιοχές του μυός, του λίπους και της κυτταρίτιδας, διεγείροντας το σύστημα λεμφικού αποστράγγισης για να απομακρύνει το σώμα από το περιττό νερό, το λίπος και τις τοξίνες.

Μια σειρά από 10-15 θεραπείες είναι απαραίτητη για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων.

Μαδεροθεραπεία Προσώπου

Θεραπεία ξύλου προσώπου είναι ένας 100% φυσικός τρόπος για να περιγράψετε το πρόσωπο, να αφαιρέσετε το διπλό πηγούνι, να μειώσετε τις ρυτίδες και να τονώσετε το δέρμα.

  Το μυστικό είναι στα ειδικά σχεδιασμένα ξύλινα στοιχεία που διεγείρουν την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, απομακρύνουν το ανεπιθύμητο λίπος και συνεπώς στεγανοποιούν το δέρμα και το περίγραμμα του προσώπου και του λαιμού.

  Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα ανανεωμένο και σφριγηλό δέρμα. 

Οφέλη και αποτελέσματα:

Φυσικό, μη επεμβατικό 

Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος 

Μειώνει το συσσωρευμένο λίπος (διπλό πηγούνι)

Ανυψώνει, τονώνει και σφίγγει το δέρμα  Μειώνει τις ρυτίδες

Διεγείρει την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου

Κλείστε ραντεβού

Close Menu