Η Στέλλα και η Έμα μοιράζονται την εμπειρία τους μαζί μας…

Όταν επισκεφτήκαμε το 2017 το Βελιγράδι για διακοπές αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε μια πρωτοποριακή μέθοδο  για χαλάρωση,αδυνάτισμα ενάντια στην κυτταρίτιδα  τη Μαδεροθεραπεία .Το δοκιμάσαμε και μείναμε έκπληκτες απο τα οφέλη και τα αποτελέσματα.Αποφασίσαμε να  ασχοληθούμε σοβαρά και  επαγγελματικά μ’αυτήν τη μέθοδο και να  το προωθήσουμε πρώτες στην Ελλάδα.

Ασχοληθήκαμε δειλά στην αρχή αλλά στην πορεία διακρίνοντας τα ορατά κι ευγεργετικά αποτελέσμετα της μεθόδου,ανοίξαμε την επιχείρηση LA BELLA SIGNORA στην οδό Τσόχα 18-20, πλατεία Μαβίλη.

Ο Στόχος μας είναι

όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος να γνωρίσει αυτήν την καταπληκτική μέθοδο κι όλες τις άλλες που φέρνουμε απ΄ το εξωτερικό. Μ' αυτήν την σκέψη αποφασίσαμε να ασχοληθούμε σοβαρά και επαγγελματικά με τη μέθοδο αλλά και να δημιουργήσουμε Σεμινάρια Εκμάθησης ώστε να την εξαπλώσουμε σ΄ όλη την Ελλάδα.

Έμα και Στέλλα

Γνωρίστε τους ειδικούς

Ema Stanojlovic

Ονομάζομαι Έμα Στανοϊλοβιτς είμαι απο τη Σερβία  και  συγκεκριμένα  απ΄το Βελιγράδι. Είμαι παντρεμένη και έχω δυο παιδιά. Επειδή στο παρελθόν ο Αθλητισμός έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, έμαθα να προσέχω τη διατροφή μου, να αθλούμαι και να φροντίζω την εμφάνιση μου. Μ'ενδιέφερε πάντα να δοκιμάζω θεραπείες που θα βελτίωναν, θα ενίσχυαν την πολύ καλή φυσική κατάσταση , εμφάνιση και υγεία.

Στέλλα Αφρουδάκη

Ονομάζομαι Στέλλα Αφρουδάκη. Είμαι παντρεμένη με μια κόρη 11 ετών. Είμαστε φίλες με την συνεργάτιδα μου Έμα πολλά χρόνια. Πάντα  μ' ενδιέφερε ο τομέας  υγείας, ευεξίας, ομορφιάς. Έχω εργαστεί στον τομέα υγείας και έχω κάνει και σπουδές πάνω σ'αυτό. Εψαχνα  κατάλληλες και αποτελεσματικές  μεθόδους να φροντίζω  και να βελτιώνω  την υγεία μου, συνεπώς και την εμφάνιση μου. Γι' αυτό το λόγο  δοκίμασα πολλές εναλλακτικές θεραπείες,  διατροφές και  ασκήσεις.

Call Now Button