Βραζιλιάνικη Μαδεροθεραπεία

Έφτασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Βραζιλιάνικη Μαδεροθεραπεία που γίνεται στοχευμένα για ανόρθωση γλουτών και χάσιμο πόντων στη κοιλιά ιδιαίτερα και για τις γυναίκες στην εμμηνόπαυση.

Επιδράσεις του Vacuslim

Μία αξιοσημείωτη μείωση του όγκου του κατεργασμένου μέρους μετά την πρώτη θεραπεία.

Βελτιώστε την εμφάνιση και τον τόνο του δέρματος.

Εξάλειψη της περίσσειας του υγρού.

Αποσύνθεση αποθέσεων λίπους Λεμφική αποστράγγιση.

Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται με μια σειρά θεραπειών και ένα συνδυασμό Vacuslim με Μαδεροθεραπεία.

Διαδικασία επεξεργασίας και αποτελέσματα line1 line2

Αυτή η θεραπεία συνιστάται για όποιον θέλει σφιχτότερο και πιο όμορφο δέρμα, καθώς και για την εξάλειψη των λιπαρών καταλοίπων και κυτταρίτιδας. Είναι πολύ αποτελεσματικό στην επιτάχυνση της διαδικασίας απώλειας βάρους και στην εξάλειψη της περίσσειας νερού από το σώμα.

Θεραπεία

Η διαδικασία θεραπείας είναι απλή και μπορεί να επαναληφθεί ξανά και ξανά χωρίς τις παρενέργειες.

Είναι ανώδυνη, εντελώς φυσική, με χαλαρωτικό αποτέλεσμα. Η θεραπεία αρχίζει με εξέταση του δέρματος και του ιστού και μια μέτρηση.

Στη συνέχεια, οι επιθυμητές περιοχές καλύπτονται με ζεστό και κρύο πήκτωμα. Τοποθετούνται 48 σάκοι Vacuslim και δημιουργείται κενό. Μετά από μισή ώρα ξαπλωμένος, η σακούλα αφαιρείται και χρησιμοποιούμε Μαδεροθεραπεία.

Τα ειδικά λάδια της σειράς Vacuslim χρησιμοποιούνται σε αυτό το στάδιο της θεραπείας. Είναι πολύ σημαντικό να υποδείξετε πιθανά προβλήματα με το αίμα, τις κιρσές ή τα τριχοειδή αγγεία όταν εξετάζετε. Σε τέτοιες καταστάσεις, δεν εφαρμόζεται ζεστό πήκτωμα. Μετά τη θεραπεία υπάρχει ένα αίσθημα ανακούφισης και ελαφρότητας του σώματος.

Κλείστε ραντεβού

Close Menu